VS.NET, SQL Server 2005 ferdigstilt

Det har lenge vært kjent at Microsoft skal lansere Visual Studio .NET 2005 og SQL Server 2005 med en stor sammenkomst i San Francisco. I dagene som følger, vil Microsoft også i Norge holde lanseringskonferanser i de største byene i landet. 10. november går lanseringsfesten av stabelen i Oslo, hvor selskapet har leid inn Alex Rosen, Paperboys og Animal Alpha til å stå for underholdningen. Neste by er Bergen 22. november, så kommer Stavanger 24. november. Sist ut er Trondheim, den 29. november.

Både Visual Studio og SQL Server ble i går ferdigstilt fra utviklernes side, og er nå sluppet til produksjon. MSDN-abonnenter kan laste ned programmene allerede nå. Blant nyhetene i Visual Studio .NET 2005, finner vi blant annet integrert støtte for databasespørringer i C#. Versjon 2.0 av .NET-plattformen er også på plass, og man får utviklerstøtte for XAML og flere andre Windows Vista-relaterte teknologier.

SQL Server er på sin side også oppgradert. Microsoft lover blant annet forbedret ytelse og sikkerhet. Produktet skal også være mye enklere å administrere.

I forbindelse med lanseringen har Microsoft allerede nå sluppet .NET rammeverket i versjon 2.0 på sine nettsider. Oppdateringen er foreløpig kun tilgjengelig via utviklernettsidene til Microsoft, du finner en nedlastbar versjon her.

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen