(Bilde: Don't Snoop Me Bro)

Vri om nøkkelen for anonym surfing

Don't Snoop Me Bro vil gjøre det enkelt å være trygg på nett.

De fleste skulle sikkert ønske at de kunne bevege seg rundt på Internett uten at NSA eller andre med uhumske hensikter har muligheten til å spionere på oss. De færreste gidder likevel å sette seg inn i alle sikkerhetstiltakene som må til, men her kommer en boks som DSMB Tunnel inn i bildet.

Boksen stammer fra selskapet med det interessante navnet Don't Snoop Me Bro, og kan plasseres mellom Internett-uttaket og ruteren din. Ved å vri om en nøkkel når du vil, får du dermed anonym og kryptert surfing på nett.

Nyttige triks

Den hendige boksen kommer utstyrt med godsaker på innsiden som gjør all jobben for deg, inkludert et ettårsabonnement på en VPN-tjeneste. Dette betyr at din virkelige plassering i verden blir skjult og satt til å være et annet sted.

Å skru på DSMB Tunnel kan resultere i litt tregere Internett, men du kan altså skru den av når du vil. Når den er av, er det som om den ikke finnes, mens når boksen er på, tilbyr den nyttige triks som å blokkere Internett-trafikken hvis den ikke klarer å koble til en VPN-tjeneste (slik at du ikke sender ut informasjon ved et uhell på nett).

Sjekk ut DSMB Tunnel på folkefinansieringsnettstedet Indiegogo. Her kan du love bort 130 dollar (780 kroner) mot et eksemplar i desember, såframt prosjektet når målsettingen på 65 000 dollar.

Her er fem tips til deg som vil være litt tryggere på åpne trådløse nett:
Surf sikrere på åpne nettverk »

(Kilde: Digital Trends)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen