Voodoo utfordrer Macbook Air

Med en tykkelse på 1,7 centimeter er Voodoo Envy 133 ute etter å gjøre konkurrentene grønne av misunnelse.

Syltynn og lett
Nå skal det ikke utsettes noe på størrelsen på Macbook Air, men Voodoo og HPs Envy 133 tar faktisk steget noen milimeter lenger, eller kortere. En laptop som er funksjonell og som knapt nok veier noe som helst, er drømmen for alle som er på farten i jobbsammenheng.

I Berlin fikk vi teste maskinen på egenhånd, og det er utvilsomt et produkt som kommer til å appellere til mange teknofile i norske hjem og arbeidsplasser.

- Den nye Voodoo-serien er laget for å tilfredstille forbrukere som har høye krav til både design, ytelse og form. Våre nye maskiner leverer topp ytelse samtidig som de kunne stått i et kunstgalleri, sier Voodoo-sjef Mike Perkins.Tilpass din egen maskin
Hos Voodoo har det alltid handlet om brukervennlige løsninger. Du kan fremdeles tilpasse maskinen nøyaktig til dine krav, til tross for det nye stramme designet. Det er imidlertid ikke plass til nettstøtte i selve maskinen, men den ligger i strømadapteren.

Voodoo IOS (Instant-On Solution) sørger også for imponerende hurtig oppstart og oppkobling mot internett.

Lag ditt eget design
Maskinen vi testet var en ganske standardutgave, med en Intel Centrino-prosessor og fire gigabyte internminne, men til tross for relativt beskjedne spesifikasjoner viste det seg å være en lynrask og funksjonabel liten rakker.

Voodoos egen designløsning, Voodoo Allure gjør at du kan designe laptopen akkurat som du vil. Du får kanskje ikke bilde av kjæresten på topplokket eller logoen til favorittlaget ditt, men det finnes et stort utvalg av muligheter for å personliggjøre maskinen din.

Flere tilkoblingsmuligheter
Ett av ankepunktene for Macbook Air har for mange vært tilkoblingsmulighetene. Med Voodoo Envy 133 har produsentene helgardert seg ganske godt. Du har både WLAN med støtte for 802.11n, Bluetooth, en kjærkommen HDMI, eSATA, og selvsagt USB.

Voodoo Envy 133 lanseres en gang i sommer, og kommer til å koste rundt 13.000 kroner.
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen