Voksenlan er over for denne gang

Tidlig lørdag morgen
Tidlig lørdag morgen

Det har vært tre spennende og morsomme dager. Mange nye bekjentskaper er truffet, både virtuelt og reellt. Men, som alle gode ting må det en gang ta slutt, og det har det vitterlig gjort nå.

Tre mann ligger og sikter på hvert sitt hjørne i CoD4
Tre mann ligger og sikter på hvert sitt hjørne i CoD4

Måten konkurransene blir arrangert på tiltaler oss. Det er noe herlig forløsende og inkluderende med at arrangørene setter sammen lagene. Litt mindre seriøs spilling og veldig mye mer moro. Det eneste som kanskje satte en liten demper på moroa er at flere runder ble spilt på natten, etter solide forsinkelser.

Fra konsollkonkurransen
Fra konsollkonkurransen

Vi føler at vi må nevne maten. Inkludert i deltageravgiften er også mat for alle dager, og dette er unikt. Nå snakker vi ikke om at man setter frem syltetøyglass og halvgammel kneip, men snarere skikkelige saker, blant annet frokost med karbonader, eggerøre og all slags snadder. Som om det ikke var nok var det alltid noe vafler eller kake på formiddagen og en eller annen form for nattmat.

Nok en gang har det også gått rolig for seg. Det er lov til å nyte alkohol på Voksenlan og det legges i utgangspunktet ingen føringer på drikkingen, likevel går det svært pent og pyntelig for seg.

Varene faller ikke alltid i smak
Varene faller ikke alltid i smak

Tafsing er på ingen måter et ukjent fenomen på Voksenlan, dog holder man seg til den vennskapelige sorten, selv om enkelte kanskje krysser noen grenser.

Noen får seg en overraskelse...
Noen får seg en overraskelse...

På lørdagskvelden var det også duket for en noe uoffisiell konkurranse, nemlig lengekast av Apple-produkter. Denne konkurransen trakk overraskende mange tilskuere, selv om deltagerantallet var noe lavt. Det var nemlig slik at deltagerne selv måtte ha med seg produktene som skulle kastes.

Premiebordet for loddsalget
Premiebordet for loddsalget

Som om det ikke var nok dataspilling på Voksenlan hadde man også mulighet til litt mer tradisjonelle lodd. Hovedpremien var ikke mindre enn en 46-tommers LCD-TV, donert av nettbutikken MPX.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen