Voff og mjau på avveie

Hvem andre enn japanerne kunne ha funnet på dette? En automatisk ring-hjem-funksjon for kjæledyr! ”Pet Cell Dialler” hjelper bortkomne hunder og katter å inne trygt hjem til riktig eier.

PetCellHundLitt assistanse er påkrevd. Du programmerer inn ditt eget mobilnummer til Pet Cell, og henger denne på halsbåndet til kjæledyret. Forsvinner dyret vekk fra deg, kan den som finner Tassen eller Pussi plugge Pet Cell i sin egen mobiltelefon, og bare vente på at samtalen blir satt gjennom.

 

Det er også påkrevd at den som finner dyret må vite, eller skjønne hva Pet Cell er og skal brukes til, men produsenten mener det skal være ganske logisk, ettersom den ekstra dingsen som henger på halsbåndet passer inn i mobiltelefonen.

Du trenger altså ikke være Sherlock!

Snakk med Pluto

En annen løsning er halsbåndet med egen mobiltelefon til hunden. Navnet er nesten likt og hensikten mye den samme. I en familie hvor selv minstemann på 7-8 år har en mobiltelefon er det ikke mer enn rett og rimelig at husets firbente får en PetsCell.

 petscell_collar-1_f

PetsCell har både GPS og A-GPS for å lokalisere hunden, og som eier kan du naturligvis ringe hunden og snakke med den. Har du en lydig hund som adlyder din minste ordre, kan dette naturligvis gjøre hverdagen din svært mye enklere.


PetsCell skal fungere med de fleste mobilnettene, og har et eget nummer. Den svarer automatisk når eieren ringer, og vips så er Pluto på vei hjem!

 

Førstnevnte blir trolig bare å få tak i for japanske kjæledyreiere, mens PetsCell ifølge wired.com kommer i salg allerede i første del av 2006. Prisen skal ligge på rundt 2500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen