Voddler vil innta TV-en
Teknofil

Voddler vil innta TV-en

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Svenske Voddler har blitt kalt "Spotify for film" – og er en nettbasert tjeneste som lar deg streame filmer og TV-serier til PC-en. Nå ønsker svenskene å ekspandere tilbudet sitt til å også gjelde Smart TV-er.

På Voddler kan man se film gratis mot reklame på starten eller leie med priser fra 27 kroner. Nylig annonserte selskapet kompatibilitet med iPhone og iPad, og nå vil de fortsette å utvide tilbudet til å gjelde HDTV-er med Internett-funksjonalitet. Det går an å se Voddler på TV-en i dag, men ikke som en integrert tjeneste.

Utfordring


Smart TV

• Sammensmelting av tradisjonelle TV-tjenester og Internett-funksjoner
• Fellesbetegnelse for teknologien og navn på LGs eget varemerke
• Man kan blant annet streame, surfe, laste ned apps og kjøpe on demand-innhold over nett
• Etablerer også trådløs overføring mellom for eksempel TV og PC
• Alt i tillegg til vanlige TV-funksjoner
• Les mer på Wikipedia

Innpass i Smart TV-markedet kan vise seg å bli vanskelig for Voddler, da Internett-systemene til produsentene er såpass forskjellige per dags dato. Det vil dermed bli en utfordring å finne ut hvor man skal begynne, men selskapet har nylig uttalt at dette er noe de vil satse kraftig på.

Smart TV-er har muligheten til å inkludere innebygde plattformer som nettopp Voddler, noe som vil gjøre det lettere og mer brukervennlig overfor forbrukerne. Men dette forutsetter at Voddler først kommer inn i markedet. Når dette vil skje er foreløpig uklart, da svenskene ikke har kommet med noen tidsantydning.

Ville du eventuelt brukt Voddler på din Smart TV? Er dette et godt tilbud og alternativ til fysiske lagringsformater? Diskuter gjerne i feltet under!

(Kilde: FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen