Vodafone kjører Mercedes

(Alle bilder: Vodafone - klikk for større bilde)
(Alle bilder: Vodafone - klikk for større bilde)

Forguder du Mercedes-biler? Da har Vodafone definitivt telefonen for deg. Nå kommer nemlig mobiloperatøren med tre spesiallagde telefoner med McLaren Mecedes-logo.

De tre telefonene har fått navnet Vodafone McLaren Mercedes Z720M, 770SH og GX29. Den mest markante forskjellen på de tre telefonene er at førstnevnte har 3G med HSDPA-støtte, mens 770SH kun har vanlig 3G-støtte og GX29 kun har GSM.

770SH og GX29 har kamskjell-format, designet med fargene til McLaren Mercedes, sølv og rødt, samt gitt et elegant minimalistisk utseende. Begge telefonene inneholder Vodafones Live!-tjeneste, bilder og video av McLaren Mercedes-biler og ringetoner og et bilspill laget spesielt for Vodafones nye telefonduo.

Telefonene har henholdsvis et 1,3 megapikslers kamera og VGA-kamera til å ta bilder med.

Z720M kommer derimot med nedskyvbart tastatur og et tre megapikslers kamera med autofokus. Z720M har også blåtann versjon 2.0, mulighet til å laste ned musikk via Vodafone Live! og se mobil-TV over internett. HSDPA-støtten gjør også Z720M ypperlig egnet som trådløst bredbåndsmodem via en rask blåtanntilkobling eller kabel.

(Klikk for større bilder)

Siden Vodafone verken har nett i Norge eller selger telefoner her er du nødt til å dra til Storbritannia eller et annet sentral-europeisk land for å kunne få tak i et eksemplar av Mercedes-telefonene.

(Kilde: Cellular-News, Vodafone pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen