VMware setter spørsmål ved konkurrentene

Både Microsoft og Red Hat kommer til å integrere virtualiseringsapplikasjoner i operativsystemet, mens hos Novell er dette allerede gjennomført på blant annet SLES10. VMware setter nå spørsmåltegn ved konkurrentenes strategi ved å gjøre dette med en påstand om blant annet lavere effektivitet og en blanding av funksjonene.

VMware opplever fortsatt god vekst, men møter stadig oftere konkurrentene på ulike plan. Xen, MS Virtual Server, Virtual Iron og SW-soft Virtuozzo er noen av disse.Når samtlige av de tre store operativsystemleverandørene for kommersiell industri alle har integrert virtualisering i kjernen (Microsoft, Novell, Red Hat) forventes det at konkurransen blir enda hardere.

I løpet av det siste året har selskapet lansert flere gratisprodukter som skal gjøre det lettere for kundene å teste ut funksjonalitet.

Fortsatt har VMware en status som den mest modne virtualiseringsaktøren på x86-plattformen. Ifølge diverse kilder og analyseeksperter forventes det at statusen beholdes i ytterligere 3-5 år før en annen aktør vil ha krefter til å ta over. Selskapet eies av lagringsspesialisten EMC.

(Kilde: Itworld)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen