VMware oppgraderer med Vista-støtte

VMware Workstation 6 med Windows Vista
VMware Workstation 6 med Windows Vista

VMware Workstation 6 er lansert spesielt for å gi støtte til Windows Vista - både som "host"- og "guest"-operativsystem.

I tillegg har det blitt lagt til en spennende "record and play"-funksjonalitet, som gjør at brukeren kan ta opp hendelser og eventuelt spole tilbake for å se hvordan eventuelle bug oppsto. Dette kan være spesielt nyttig for brukere som holder på med programutvikling.

En annen aktuell finesse er støtte for flere skjermer, faktisk hele 10, noe som gir mange fordeler for brukere der man er avhengig av å flere applikasjoner oppe samtidig uten å miste visuell oversikt.

En annen nyhet er USB 2.0-støtten, som gjør det langt raskere å bruke blant annet eksterne harddisker i forhold til tidligere.

Selve virtualiseringskonfigurasjonen kan man lagre på en USB-minnepinne ved hjelp av ACE Option Pack og enkelt overføre dette til andre maskiner. Dette er riktignok en tilleggsfunksjonalitet som koster 69 dollar.

Grunnpakken med VMware Workstation 6 koster 189 amerikanske dollar. Den kjører da enten på toppen av Windows eller Linux.

(Kilde: ITworld)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen