VMware med serversamarbeid

VMware ESX Server
VMware ESX Server

VMware annonserte nylig at de har inngått nye samarbeidsavtaler med Dell, Fujitsu Siemens, HP og IBM. Avtalene går ut på at de fire selskapene vil tilby servere med VMwares ESX 3i hypervisor integrert. Produktene er forventet klare innen et par måneder.

Kunder som benytter ESX 3i hypervisor kan om ønskelig oppgradere til virtualiserings- og administrasjonssuiten VMware Infrastructure 3 (VI3). Om man allerede bruker VI3, kan virtualiseringsklare servere plug-and-play-tilkobles. For kunder som går til anskaffelse av VMware-integrerte servere fra en av de fire serverleverandørene vil det medfølge evalueringstilgang til VI3-suiten.

Avtalene mellom VMware og de fire serverselskapene inkluderer samarbeid om salg, markedsføring og opplæring.

VMware ESX 3i hypervisor er ifølge VMware industriens minste hypervisor (32 MB). ESX 3i skal være enkel å sette opp; det skal kun ta minutter fra oppstart av en prekonfigurert server til den første virtuelle maskinen er klar for bruk.

Dell klar i april

Dell melder at VMware ESX 3i hypervisor vil være tilgjengelig i alle Dells virtualiseringsklare PowerEdge-servere. Bestilling med ESX 3i hypervisor skal innebære ett klikk i bestillingsprosessen.

Dell tilbyr i tillegg Dell EqualLogic PS 5000 og tjenesten Virtualization Readiness Assessment Services som en del av deres totale virtualiseringspakke.

(Kilder: Pressemeldinger fra VMware og Dell)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen