VLC er tilbake! (Bilde: VideoLAN)

VLC vender tilbake til iOS

Kan spille av alle videoene dine, helt gratis.

Helt tilbake i 2011 slapp VideoLAN sin første applikasjon på App Store for iOS-enheter, VLC. Applikasjonen var en suksess. Den lot brukere spille av videoer i alle formater på iPhone og iPad, og i motsetning til Apples egne videoavspiller slukte den alt av formater. Gleden var imidlertid kortvarig, og det tok ikke lang tid før Apple mente den brøt retningslinjene deres, og fjernet applikasjonen fra App Store

Nå har den populære applikasjonen dukket opp igjen på den tungt beskyttede applikasjonsbutikken til Apple, og lover akkurat det den gjorde i 2011: Enkel avspilling, bred formatstøtte og ingen kostnad. 

Støtter "alt"

Foto: VideoLAN

«VLC for iOS» skal støtte de samme formatene som den vanlige PC- og Mac-utgaven, og kan også skryte av nettverkstrømming, Dropbox-integrering og direkte justering av fargemetning og gammaverdier. Du kan også dele filer over WiFi via nettleseren. 

VideoLAN sier applikasjonen vil fungere på enheter som bruker iOS 5.1 eller nyere, men har du en gammel iPhone eller iPad kan du nok regne med at avspillingen ikke er alltid like silkemyk. Årsaken for dette er ifølge MacStories at tredjepartsapplikasjoner ikke kan benytte seg har maskinvareakselerasjon for videoavspilling uten å bli rammet av Apples formatbegrensning. 

Du kan laste ned VLC for iOS fra App Store »

VLC er genialt: 
Her er ti gode triks til VLC du bør kunne »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen