Visual Radio er i gang

Den finske Kiss FM som nå begynner nå regulære Visual Radio-sendninger. Visual Radio innebærer at du ikke bare kan høre på radio med din mobil, men at du også kan se bilder og tekst på skjermen og selv kommunisere med radiostasjonen.

Interaktiv mobil
Som vi har skrevet tidligere leverer Kiss FM Visual Radio visuell informasjon om sangene som blir spilt, og hvilken artist det er. Annen informasjon man vil kunne få er hvilket album låten er i fra, hvilket spor på albumet, og eventuelle turnedatoer for bandet som spiller låten. Andre muligheter man har med Visual Radio er at man kan delta på radiokonkurranser, være med på avstemninger, eller kjøpe billetter til en konsert.

- Vi er glade for å ha kunnet samarbeide med Kiss FM for å tilby dette til publikum. Per i dag er det kun Nokia 7710, Nokia 3230 og Nokia 6230i som kan brukes for å kunne høre på Visual Radio, men flere telefoner med denne muligheten vil bli presentert I løpet av året, sier Tommi Mustonen, som er leder for Nokia Visual Radio

Foruten det musikalske inneholder Kiss FM’s sendninger nyheter og værprognoser i Visual Radio-format. Dessuten tilbyr de sine lyttere interaktiv underholdning.

Vi diskuterer med flere aktører i andre nordiske land. Vi håper å komme i gang med Visual Radio-sendinger i år, sier Anna Svensson i Nokia

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen