Journalist Walt Mossberg i All Things Digital dro frem Transformer Prime under intervjuet med Asus-sjefen. Det gjorde overhodet ingenting.

Viste fremTransformer Prime for tidlig

Asus' nye nettbrett lanseres offisielt 9. november, men det ga toppsjefen blaffen i.

Oppfølgeren til Asus Eee Pad Transformer er rett rundt hjørnet, med en lanseringsdato satt til 9. november. Likevel valgte Asus-sjef Jonny Shih å vise frem nettbrettet, som får navnet Asus Transformer Prime, under et intervju på teknologikonferansen AsiaD.

Det han avslørte var følgende: Transformer Prime har en 10 tommer stor skjerm, den har mini-HDMI-port, 14,5 timers batterikapasitet og en tykkelse på kun 8,3 millimeter. Ifølge Mobilsiden.dk ble det også understreket at dette var det første nettbrettet i verden til å kjøre Nvidias firekjernersprosessor Tegra 3.

Tilbake til tykkelsen. Asus Transformer Prime er altså 8,3 millimeter tykk. Samsung Galaxy Tab 10.1 og Apple iPad 2 har en tykkelse på henholdsvis 8,6 og 8,8 millimeter. Det burde tyde på at Asus-nettbrettet også er ganske lett.

Shih kunne imidlertid ikke si hvilken versjon av Android det nye Asus-nettbrettet ville bli levert med ut av esken. Han sa likevel at han trodde vi ville få se nettbrett med Android 4.0 - også kalt Ice Cream Sandwich - innen utgangen av året, eller kanskje tidligere.

Asus Transformer Prime vil i likhet med sin forgjenger bestå av et avtagbart nettbrett og en tastatur-del. Når begge deler settes sammen ligner den på en mini-PC.

(Kilder: Mobilsiden.dk, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen