Vista Service Pack 2 klar

Vista Service Pack 2 klar

Etter flere måneders betatesting har Microsoft endelig sluppet Service Pack 2 for Windows Vista.

Pakken, som ble sluppet tidligere denne uken, inneholder hovedsaklig det meste av oppdateringer som har blitt sluppet siden forrige pakke. Unntaket er den nye nettleseren, Internet Explorer 8. Av endringer lover Microsoft nå både forbedret trådløs-ytelse etter oppstart fra dvalemodus, mulighet for skriving til Blu-ray-plater, støtte for Bluetooth 2.1, samt støtte "for en rekke ytterligere maskinvarekomponenter".

Til tross for at pakken ikke inneholder noen vesentlige endringer i selve operativsystemet, har flere brukere rapportert om at enkelte programmer har sluttet å fungere etter installasjon av pakken. Microsoft har allerede laget en liste med oversikt over programmer som så langt har vist seg å være problematiske, men har foreløpig ikke skrevet noe om hvordan dette eventuelt kan løses.

Selv om pakken hovedsaklig er tiltenkt Windows Vista vil pakken også kunne installeres på Windows Server 2008. Pakken er enda ikke tilgjengelig via Windows Update, men kan hentes fra Microsofts hjemmesider. Pakken er sluppet i både en 32- og 64-bit utgave.

32bit-utgaven har en størrelse på 348 MB, mens 64bit-utgaven er på hele 577 MB.

Det er verdt å merke seg er at pakken krever Service Pack 1 installert, i tillegg må du også fjerne eventuelle rester av Service Pack 2 om du har deltatt i betatestingen av denne. Pakken er ikke tilgjengelig på norsk enda, men dette blir nok tilgjengelig snart om ikke så alt for lenge.

(Kilde: Inquirer.net)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen