Vista ikke forsinket i Europa

Alternativ tekst mangler

Microsoft har i en pressemelding kunngjort at tidligere planer om lanseringtidspunkt for Windows Vista fortsatt gjelder. Det betyr at Vista for bedrifter kommer i november og for hjemmebrukere i januar.

Dette gjelder også for Europa, til tross for enkelte klager fra konkurrerende bedrifter i dette området. Men, Microsoft har planer om å gjøre noen endringer for Windows Vista som lanseres for Europa.

Sikkerhetsselskapet Symantec er blant Microsofts konkurrenter som har klaget til EU angående innebygde funksjoner i Windows Vista, som konkurrentene mener programvaregiganten bruker til å utnytte sin markedsposisjon.

Blant endringene Microsoft har planlagt å gjennomføre er måten teknologien PatchGuard kommer til å virke på i Windows Vista - les mer.

Dessuten skal det være mulig å slå av bestemte deler av sikkerhetssentralen i Vista, dersom kunden ønsker å bytte til en sikkerhetsløsning fra en tredjepart.

Symantec er svært skeptisk til at Microsoft faktisk mener alvor med disse endringene. De tror det først når det ser dem.

EU har ikke gitt Microsoft noe klarsignal for lansering av Windows Vista, selv om Microsoft har kunngjort endringene i Vista, men de vil nok observere Windows Vista med argusøyne når systemet lanseres.

(Kilder: Betanews, Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen