Viser frem Siemens M75

Siemens viste i dag frem det første bildet fra sin nye 75-serie med mobiltelefoner. Den første smakebiten fra serien er M75, som vil være oppfølgeren til den vann og støtsikre M65, som ble lansert i fjor.

Det vi har fått vite om M75 til nå er at den er ment for en aktiv livsstil, og at den skal være like godt rustet som sin forgjenger til å tåle både vannsprut, støt og støv.

Foruten dette har Siemens svært lite å fortelle om sin nye modell. Det er heller ikke mye å hente ut av bildet av telefonen, som kun kan avsløre at M75 rommer en infrarød port.

Mer informasjon om M75 vil dukke opp på dette årets CeBIT-messe i Hannover, som går av stabelen den 10. til 16. mars.

Her har Siemens lovet å trekke sløret av hele fem forskjellige nye mobiltelefoner. En av disse vil være en såkalt 3G-modell, som skal kunne brukes i de tredjegenerasjons mobilnettene.

Dermed følger Siemens den samme timeplanen som i fjor. Også dette året valgte selskapet å lansere en ny serie med mobiltelefoner på CeBIT, og den gangen fikk vi stifte bekjentskap med de nye modellene i 65-serien.

Amobil.no stiller med fullt mannskap på dette årets CeBIT-messe, og vil selvsagt være til stede på festivalområdet for å dekke presselanseringen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen