Viser frem Razr V3 i sort

Denne uken presenterte Motorola en ny versjon av Razr-modellen, i sort utforming i stedet for vanlig sølvfarge. Denne vil komme ut i et begrenset opplag melder nettstedet Gizmodo. Telefonen skal være en del av gavepakken til prisutdelere og prisvinnere under Oscar-gallaen 27. februar.

En eksklusiv gave til stjernene

Styreformann i Motorola Ed Zander viste frem telefonen på morgenshowet til CNBC, og kunne der fortelle at telefonen skulle være en del av gavekurven som de mange stjernene får utdelt på de årlige Oscar-utdelingen.

Ingen i organisasjonskomiteen til Oscar-showet ønsker å kommentere innholdet i gavekurvene. Men i fjor fikk stjernene blant annet en TAZ I fra Tight Systems, en high-definition tv fra Samsung og ett års tv abonnement fra Voom.

Denne typen gavepakker er ikke uvanlig i underholdningsbransjen. Arrangørene går sjelden ut med innholdet i pakkene, men produsentene er naturlig nok mer villig til å fortelle verden at varene deres er i gavepakkene. At store stjerner bruker produktene gir tross god reklame.

Telefonen har trolig de samme spesifikasjonene som den versjonen av Razr som selges i Norge. Nemlig. Quadband (GSM 850/900/1800/1900), MPEG4 Video med lyd, VGA kamera m/ 4x digital zoom, intern TFT-skjerm med 260000 farger og 176 x 220 piksler skjerm, Blåtann, handsfree høyttaler, 5 MB internt minne og en vekt på 95 gram.

Om denne telefonen noen gang blir tilgjengelig for oss vanlige borgere er det ingen i Motorola som vil si noe om. Så hvis man ikke er nominert til en Oscar, eller skal dele ut en Oscar, så kan det nok hende at man må innfinne seg med å drømme om Razr V3 Black Edition.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen