Viser frem Opera Mini til Iphone

Det begynner å bli få dager igjen til Mobile World Congress i Barcelona. Stadig fler store produsenter og innholdsleverandører ymter frempå om hva som skal skje på verdens største mobilmesse.

Den norske nettleserprodusenten Opera forteller i en pressemelding at en utgave av Opera Mini for Iphone skal være klar til fremvisning for presse og samarbeidspartnere til messen.

Ambisiøse målsetninger

Det er ikke små mål Opera har satt seg med Opera Mini for Iphone. Opera Mini har på andre plattformer hatt som målsetning å gjøre brukeropplevelsen på nett langt bedre ved å øke hastigheten og brukervennligheten under nettsurfing.

På Iphone som allerede gir en forholdsvis god surfeopplevelse er dette fortsatt målsetningen. Enheter med mindre skjermer og mindre fokus på nettsurfing er lett bytte for den brukervennlige nettleseren.

Det er altså et ambisiøst mål Opera har satt seg, i å kunne vesentlig forbedre brukeropplevelsen på Iphone. Også her er det hastighet som er hovedpoenget, men også fanevisning, passordstyring og andre ting vi kjenner fra vanlige datamaskiner vil være nytt i forhold til Safari på Iphone.

Flere nyheter fra Opera

Foruten Operas inntog på Iphone vil selskapet vise flere nyheter på messen. Blant annet vil Opera Mobile 10 beta 3 for Symbian S60 bli vist frem. Android vil også få smake den kraftigste versjonen av Operas mobile nettleser, dog også her i beta-utgave.

Les også testen av Opera Mini 5

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen