Viser frem de første konseptmodellene

Alternativ tekst mangler
(Alle bilder: Mobile Mentalism)

Markedet for mobiltelefoner er allerede presset, og mange små produsenter bukker under for de store. Men det hindrer ikke den nye mobilprodusenten Neo å prøve seg.

Nylig viste Neo, som foreløpig ikke har noen telefoner på markedet, frem tre konseptmodeller.

Den modellen som har fått mest oppmerksomhet er 808i. Telefonens design er utradisjonelt, med skjermen ved siden av tastene og styrepinnen plassert ovenfor tastene.

Neo skal i følge nettstedet ha uttalt at 808i skal være en av markedets minste mobiltelefoner, med mål på 6,5 x 4,0 x 1,3 centimeter og en vekt på 90 gram. Videre skal telefonen ha 1,3 megapikslers kamera og støtte for MicroSD-minnekort.

Alternativ tekst mangler

Den andre modellen Neo viste frem er en mer tradisjonell kamskjellsmodell. Bortsett fra at telefonen ser ut til å ha trykkfølsomme taster, har ikke Neo avslørt noe informasjon om hvordan de ser for seg denne telefonen i virkeligheten.

Alternativ tekst mangler

Den tredje og siste telefonen er den mest utradisjonelle i designet. Den er nemlig formet som en kurve. Skjermen er nedfelt i selve telefonen, slik at den blir usynlig når telefonen ikke er i bruk.

Hvor i verden Neo planlegger å selge sine telefoner, eller om de kommer til å likne disse konseptmodellene, er usikkert. Men Norge og Norden er neppe de første områdene det lille selskapet kommer til å prøve seg på.

(Kilder: Mobile Mentalism)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen