Viser fotball på 3G

Det er omtrent ett år siden TV2 kapret overskrifter i alle landets aviser etter å ha punget ut en milliard for eneretten til tippeligaen og all toppfotball i Norge. I dag lanserte kanalen nettstedet Fxt.no, som handler om én ting: fotball. Her kan du gjøre alt fra å se direktekamper til å laste ned videoklipp med scoringer.

I utviklingen av Fxt.no har TV2 hatt et tett samarbeid med Telenor, og har laget en tilsvarende portal som er skreddersydd for 3G-telefoner. Her finner du blant annet direktesendte fotballkamper via Mobil-TV, slik at du kan få med deg tippekampen selv om bussen din sitter fast i trafikken en sen lørdags ettermiddag.

Velg kampen du vil se
Mobiltjenesten kan imidlertid brukes til mer enn nødstilfeller, ettersom du ikke har de samme sperrene som du har med en vanlig TV. Mens du på fjernsynet er tvunget til å se den kampen kanalen har valgt å sende, kan du med mobiltjenesten skifte mellom opp til sju kamper. Dermed kan du slippe å se på gule og hvite drakter samtidig som favorittlaget ditt i rødt kjemper om viktige poeng.

For å ta i bruk tjenesten må du først sende en melding til TV2s portal. Etter noen få sekunder mottar du en internettlenke på mobiltelefonen din. Deretter kan du velge mellom to forskjellige innholdspakker: Tippeliga og Tippeliga+.

Tippeliga er den billigste pakken, og den med minst tjenester. Her får du muligheter for å se alle tippeligakampene direkte. I tillegg kan du abonnere på tekstmeldinger med scoringsvarsling fra Adeccoligaen. For å få tilgang til Tippeliga koster det 29 kroner per dag, 39 kroner per uke, eller 69 kroner per måned.

For de ekte sportsidiotene
De største sportsidiotene vil nok sette mer pris på Tippeliga+. Denne tjenesten inneholder alt du får i den minste pakken, men i tillegg får du tilgang til alle kampene som spilles i europeiske ligaer, VM og Champions League. I tillegg kan du velge deg ut to lag, og motta en scorings-SMS hver gang et av disse får mål. Du får også tilgang til diverse logoer, ringetoner og bakgrunnsbilder. Tjenesten koster 49 kroner per dag, 59 kroner per uke eller 99 kroner per måned.

Foruten videoklipp kan Fxt.no også by på siste nytt om fotballverdenen, spillerbørser og annen uunværlig informasjon for sportsfanatikeren.

Les mer om Fxt.no hos TV2 Nettavisen.

(Kilder: TV2 Nettavisen, Telenor pressemelding)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen