Virtuelle tastatur på vei

Tastatur-enheten

Det virtuelle tastaturet har tidligere vært svært mye omtalt. Firmaet i.Tech Dynamic har nå kommet ut på markedet i Storbritannia med sitt nye produkt, the Virtual Keyboard (VKB). Produktet er en boks som lyser opp et tastatur på en hvilken som helst flat overflate.

Også mobilprodusenter som Siemens og Samsung har vist fram versjoner av sine mobiltelefoner med denne teknologien innebygget. Et eksempel er en versjon av Siemens flaggskip SX1.

Tastaturet innebygget i SX1

Poenget med slike virtuelle tastatur som dette er at å få et stort og oversiktlig QWERTY-tastatur pakket inn en lommevennlig størrelse. Disse virtuelle tastaturene lyser opp et hvilket som helst flatt bord, og du kan trykke direkte på bordet. Dimensjonene på i.Tech Dynamics versjon av VKB er 90 x 34 x 24, og dermed mindre enn de aller fleste mobiltelefoner.

i.Techs tastatur kan registrere opp til 400 tastetrykk i minuttet. Dette tilsvarer omtrent 6,7 tastetrykk i sekundet, noe som bør holde selv for de aller værste QWERTY-racerne. Du kan nok heller ikke føle deg fram på tastene, noe som helt sikker forsinker deg en del.

Tastaturet til i.Tech kan brukes på Smartphones, PDAer, og PCer. Batterikapasiteten på enheten er oppgitt til 120 minutter i bruk. Vi gjetter på at du ikke bruker så mye tid på å skrive SMS på verken én, to eller tre dager.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen