Virtuelle hjemmebesøk fra McAfee

Sikkerhetsselskapet McAfee og Sento Corporation samarbeider nå om leveringen av en tjeneste som kan hjelpe brukere av McAfee med å stille diagnose på PCen, samt fjerne eventuelle virus. Dette går ut på at det gis brukerstøtte via en integrert chat- og fjernsupporttjeneste, slik at man slipper å få hjemmebesøk. Alle brukere som ønsker hjelp med fjerning av virus eller oppdatering av virusdefinisjoner kan dermed få dette på en lettvint måte.

Tjenesten ble innført i USA for ett år siden, og skal ha fått gode tilbakemeldinger der. I tillegg til fjerning av virus og oppdateringer av virusdefinisjoner, tilbyr McAfee å stille diagnose på PCen og identifisere kjente sårbarheter, slik at brukerne skal få sikrest mulig maskiner.

I en pressemelding McAfee har sendt ut går det frem at de fikk det svenske meningsmålingsinstituttet Sifo til å undersøke hvor mange brukere av PC som klarte å fjerne virus på egenhånd. Resultatet var svært nedslående, kun 10 prosent av de spurte oppga at de er i stand til å fjerne virus, mens 48 prosent sa at de heller ville be en venn om hjelp.

Kilder: McAfee, PC World

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen