Virtuell verden for PS3

Virtuell verden for PS3

Sony har i det siste ikke fått så mye positiv medieomtale i forkant av den europeiske lanseringen av PS3 den 23. mars.

Ikke bare blir spilleren svært dyr, den vil også ha begrenset kompatibilitet med gamle spill.

Nå prøver imidlertid Sony å komme på banen med noen positive overraskelser.

En gratis HD-versjon av det populære spillet Gran Turismo var én, og i dag ble det bekreftet at det til høsten kommer en gratis nettbasert virtuell tjeneste med navnet Playstation Home.

Ødela overraskelsen
Den nye tjenesten ble kunngjort og demonstrert på the Game Developer’s Conference i San Fransisco i dag, men ryktene ble lekket litt før.

Den populære spillbloggen Kotaku ødela nemlig litt av overraskelsen da de gikk ut med detaljer om den nye tjenesten forrige uke.

Playstation Home skal ifølge The Sydney Morning Herald være svært lik som den etablerte nettverdenen Second Life, med tydelige innslag fra Myspace og Youtube.

Shopping
- Playstation Home tillater brukerne å møtes, kommunisere, delta i online-spill, shoppe, dele private filer og også bygge sitt egne lille virtuelle hjem som de kan dele med andre, sier Sony i en uttalelse.

Hvordan handelen i Home vil foregå er foreløpig ikke offentliggjort. Sony vil for eksempel selge klær og utstyr til de virtuelle karakterene, men om tredjeparter vil kunne starte opp butikker og selge utstyr er foreløpig uklart.

Sony sies at gratis nedlasting av programvaren vil være tilgjengelig fra august. Så spørs det da, Sony er nemlig ikke kjent for å alltid overholde lanseringsdatoene sine.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen