(Bilde: TU Wien / YouTube)

Virtualizer kan myrde Virtuix Omni

VR-tredemøllemarkedet ble nettopp tøffere.

Med tredemølla Virtuix Omni kan du bokstavelig talt vandre rundt i digitale verdener – så lenge du har en Oculus Rift festet til fjeset.

Omni har lenge kunnet nyte at den var en ensom svale på det smale VR-tredemøllemarkedet, men nå får maskinen heftig konkurranse fra østerrikske Virtualizer.

Flere fordeler

Virtualizer er skapt av studenter og forskere ved Det tekniske universitetet i Wien, og de har bygget inn en rekke funksjoner som overgår den amerikanske rivalen.

For det første er selen som holder deg på plass justerbar, slik at den kan passe til spillere i alle størrelser. I tillegg kan du dukke med en slik innretning. For det andre kan Virtualizer holde oversikten over løpehastigheten på egen hånd, og for det tredje kan du bare bruke sokker – framfor spesielle sko.

Virtualizer-laget mener også at de har fjernet forsinkelsen mellom tredemølle og VR-briller, slik at man unngår kvalme. Noen pris er foreløpig ikke kjent, men østerrikerne hevder at de vil presse den så lavt som mulig når Virtualizer kommer på markedet neste år.

Se de utrolige mulighetene:
Her springer han mens kulene flyr »

(Kilde: DVICE)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen