Virgin Media byr på harddiskopptaker

Virgin Media og Tivo presenterer Virgin Media TV – en ny harddiskopptaker, også kjent som Personal Video Recorder (PVR), med flere hyggelige tilleggsfunksjoner.

Opptakeren vil ha en harddisk på 1TB – eller opptil 500 timer med opptak i standard oppløsning, samt inneholde en såkalt catch-up-funksjon som lar forbrukeren få tilgang til et bibliotek med on-demand-innhold bestående av 4600 timer med TV-serier, filmer og musikk.

Andre funksjoner er blant annet et internt kabelmodem for å sikre at Internett-hastigheten i huset ikke blir berørt under nedlasting, enten det måtte være SD, HD eller 3D man velger å se i, og tilgang til populære nettbaserte apps for stuen. Alt dette kommer i tillegg til selve opptaksfunksjonen.

Virgin Media TV vil bli sluppet i Storbritannia midtveis i desember og ha en pris på litt over 1900,- kroner. En installasjonsavgift på rundt 400 kroner kommer i tillegg. Månedsprisen blir på 250 kroner per måned hvis man har en Virgin-telefonlinje, og over 300 kroner hvis man har en annen type telefonlinje.

Om Virgin Media TV dukker opp i Norge gjenstår å se, og i mellomtiden får man kjøpt diverse harddiskopptakere fra produsenter som Samsung, LG og Sony for 1500 kroner og oppover.

(Kilder: Engadget, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen