Vipp den ut og fyr løs

Vipp den ut og fyr løs

De aller fleste spillkonsoller inkluderer små styrepinner på håndsettene. Pinnene benyttes til valg av synsretning og bevegelsesretning når du forflytter deg i spillenes verden.

Mobiltelefonene har fornuftig nok ikke hatt slike småpinner stående ut av tastaturet. Enhver kan sikkert forestilles seg hvor praktisk det hadde vært med en spak stikkende rett ut i bukselomma eller håndveska.

Dermed har mobiltelefonene heller ikke kunnet matche de innarbeidede og brukervennlige løsningene rendyrkede spillkonsoller tilbyr.

Ut med den
På samme vis som mobilantennene etterhvert ble bygd inn i telefonene fordi eksterne antenner viste seg å knekke raskere enn fortenner på hockeybanen, har man innsett at spillstyring på mobilen må foregå via flate taster.

Men hvorfor ikke kombinere det beste fra to verdener? Det er nettopp dette de har tenkt, oppfinnerne av styrespaken med produktnavnet CAThumbstick.

Prinsippet er enkelt: Skru den midtstilte menyknappen litt til venstre, og ut spretter en analog styrespak av den typen du kjenner fra et utall små og store spillmaskiner.

Også menypinne
I tillegg til at du på denne måten kan spille slik du er vant til fra før, kan pinnen også benyttes til vanlig navigering i mobilens menysystem. Og når du er ferdig med å bruke den, trykker og skrur du den selvsagt enkelt ned igjen.

Varm opp tommeltotten, ikke la deg vippe av pinnen, men lag pinnekjøtt av fiendene dine!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen