Vinterkonkurransen avsluttes

Siste frist for innlevering av bidrag til vår vinterkonkurranse er i kveld kl 23.59.59. Alle bidrag som kommer inn innen den tid vil være med i konkurransen om premiene i vår vinterkonkurranse.

Som vi har sagt noen ganger har bidragene i case-mod-konkurransene vært svært bra og ikke minst mange, men vi har så langt bare fått inn en håndfull bidrag på generelt heftigste PC og enda færre på beste benchmark-resultater. Vi kan ikke si noe annet enn at mulighetene for å vinne her fortsatt er rimelig stor.

Kategoriene man kan delta i er følgende:

  • Generelt heftigste PC - de PC-ene som skiller seg ut på alle måter
  • Kraftigste PC - her er det rå ytelse
  • Case-mod - ut i fra standard kabinett
  • Case-mod - egenproduserte "kabinetter"

I tillegg til vinnerne av disse kategoriene, trekker vi også ut tre tilfeldige "lucky losers", som vil motta flotte premier. Alle bidrag skal sendes per e-post til konkurranse@hardware.no med enten linker til bilder på en nettside eller bilder lagt ved i e-posten som vedlegg. Vi minner også om at alle kan delta i mer enn én kategori, men hvert bidrag må sendes i en egen mail.

De fulle konkurransereglene finnes på denne siden. Premiene leveres av Gigabyte, Antec og Reklameskilt.com og du kan lese mer om premiene på denne siden.

Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen