Vinnerne av konkurransen

Vinnerne av konkurransen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Som noen av dere sikkert vet har det pågått en forumkonkurransene de siste fire ukene, og nå er vinnerne av uke fire klare. Klikker dere på "Forum" i toppmenyen så kommer dere til vårt forum, der både diskusjonsforum for teknofil og mobilen er samlet på ett og samme sted. Tanken bak dette er at brukerne av mobilen og teknofil skal ha et sted for å diskutere felles interessert, samt kommentere på våre artikler og kommunisere med oss.

Vil du være med i konkurransen? Det er en uke igjen! For å være med i trekningen må du poste som registrert bruker. Gjesteposter er ikke med i konkurransen, men det er gratis for alle å registrere seg. Dersom du ikke er bruker på forumet i dag kan du når som helst melde deg inn her.

Etter fem uker ser vi på alle våre ti vinnere, og ut i fra disse vinnerinnleggene kårer vi igjen de to beste innleggene, som premieres med hovedpremiene.

Lyst å være med? Les mer om konkurransen og forumet vårt her.

Denne uka har vi trukket frem følgende to innlegg:

Thor i "Teknofile Diskusjoner"


Thor retter her et godt spørsmål, og forklarer på en bra måte hva som er problemet, samt detaljer om hva det dreier seg om:

Har kjøpt Grundig 8860 PVR og synes at dette i utgangspunktet er en fantastisk enkel og brukervennlig boks. Men er meget missfornøyd med at den ”hakker / fryser lyd og bilde” med jevne og ujevne mellomrom ved bruk av OPPTAKER / Harddisk. Kun da. Når jeg tar opp på en kanal, og ser på en annen , kan en se antydning på det som jeg ser direkte, men det blir mye verre på opptaket. Dette er irriterende. Hva kan være galt ? Har prøvd en ”annen” boks ifra butikken som jeg kjøpte den hos, men problemet er det samme. Har også prøvd å koble til med forskjellige kabler; Scart – HDMI både separat og samtidig , også flyttet boksen ut av skapet slik at det ikke burde være ”konflikter ”-”overslag” ifra DVD / Surround anl.

(TV : LG 37 LB2R – DVD/HDD Pacard Bell EHR2080 – Sourr .anl : Harman Kardon HS 350) Dette har tidligere vært brukt sammen med en Canal Digital CD 7000 boks, uten problemer.)

Problemet kommer alså ved OPPTAK med den nye Riks-tv boksen Grundig 8860.


JoFa i "Teknofile Diskusjoner"

JoFa følger her opp emnet på en god måte!

Jeg har den samme boksen (Grundig PVR 8860) og har snakket med Grundig. De sa til meg at det vil komme en oppgradering før jul !! Har nå hatt 2 måneder gratis Riks-TV med alle kanaler. Vært en del "hakking" på spesielt TV3 og noe på de andre. Er generelt TV3 sendinger dårlige ?? Har nå gått tilbake til den vanlig pakke med NRK-kanalene og TV2. Faktisk så synes jeg bildene har blitt bedre og ikke noe "hakking" som jeg har sett foreløpig !! Mulig jeg tar feil ?! Synes kvaliteten som Rikst-TV sender ut er dårlig. Regner med snart at de får konkuranse. Rikst-Tv er eid av NTV og vil ha enerett på bakknettet. Men det får de heldigvis ikke. Venter i spenning på hva som skjer fremover !!

Premiene
For de ti første vinnerne har vi sikkerhetspakken fra Panda Security, "Global Protection 2009". Den inneholder blant annet brannmur, antivirus, verktøy spyware/styggvare, identitetstyveri, usikker surfing, verktøy mot treg PC og mer. Denne pakken har blitt godt mottatt fra blant annet PCWorld og det svenske datamagasinet Dator. Pakken er levert fra Panda Security/Viro Safe Norge AS

For de to totalt beste innleggene har vi skaffet til veie Dab- og nettradioen Pinell Supersound som vil bli levert til brukerne bak disse innleggene. Både Teknofil og DinSide har gitt denne avanserte radioen gode skussmål.

Forumet
For vel en måned siden opprettet Teknofil.no og Mobilen.no et eget diskusjonsforum, for at våre brukere lettere kan dele sine interesser og at leserspørsmål og ting brukerne lurer på skal bli lettere besvart. I skrivende stund teller forumet totalt 76 medlemmer, men vi håper selvsagt på flere! Vil du være med å bidra, spørre og svare, så registrer deg gratis på vårt forum i dag! Registreringen finner du her! Du kan også lese mer om forumkonkurransen her. Er det noe du har lyst å komme med tilbakemelding om, enten det er Mobilen, Teknofil, Forumet, Speedometeret eller andre ting tar vi det gjerne i mot tilbakemeldinger.

Velkommen til forumet!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen