Vinnerne av forumkonkurranse

Vinnerne av forumkonkurranse

På vårt nyoppstartede forum har vi satt i gang en konkurranse som belønner de beste innleggene. Konkurransen vil pågå i fem uker, og hver uke kårer vi to vinnere ut i fra de to beste innleggene den uken.

For å være med i trekningen må du poste som registrert bruker. Gjesteposter er ikke med i konkurransen, men det er gratis for alle å registrere seg. Dersom du ikke er bruker på forumet i dag kan du når som helst melde deg inn her.

Etter fem uker ser vi på alle våre ti vinnere, og ut i fra disse vinnerinnleggene kårer vi igjen de to beste innleggene, som premieres med hovedpremiene.

Lyst å være med? Les mer om konkurransen og forumet vårt her.

Denne uka har vi trukket frem følgende to innlegg:

Zatuu - i "Tilbakemeldinger" den 21.10.08:
Dette blir den første vinneren i denne uka. Zatuu har her kommet med kritikk av forumet, sammen med et forslag på hva vi kan gjøre bedre!

”For at ett forum skal bli mye brukt er det viktig at det er brukervennlig og her synes jeg www.diskusjon.no har løst det mye bedre enn dere.

Saken er at vi vil jo helst ha full kontroll over egne innlegg og det har de løst med en meny til venstre der man direkte uten noe tull kommer til "Mine innlegg", "Siste 24 timer", etc. I fare for å bli en etterligning av andre forumbør selvsagt Teknofil.no finne en egen løsning på dette men en meny plassert en eller annen plass er nesten ett must.

For å kunne gått enda ett skritt lengere hadde det vært fint om eventuelt denne menyen hadde stått stille på siden uavhengig hvor langt ned man scrollet.

Edit:
På min assistent -> mine innlegg tror jeg det er en skrivefeil, x minutter sider, istedefor siden.

Istedefor at "Min assistent" kommer som ett eget vindu over forumet kunne den automatisk poppet frem på siden som en meny, altså en meny du bestemmer selv om du vil ha der eller ikke. Med en gang du klikker den vekk vil forumet ta hele skjermen igjen.”


Synchron - i "Teknofile diskusjoner" den 23.10.08:
Dette ble vår andre vinner denne uka. En av våre lesere hadde problemer med sin stasjonære PC, hvor han bare fikk opp beskjeden "Out of range" på skjermen. Vi synes Synchron på en god måte har kommet med tips, forklaring på hva problemet kan gå ut på, samt en oversiktelig problemløsning tilpasset de fleste kunnskapsnivåer innen datamaskiner.

”Synes det høres litt drastisk ut å resette hovedkortet.
Du skriver at det kommer striper på skjermen, det høres ut som defekt skjermkort i mine ører.

Veldig enkelt forklart:
Out of range skyldes som ofest at oppløsningen er større enn hva skjermen takler. Eventuelt at oppdateringsfrekvensen er stilt høyere enn hva skjermkortet klarer.
For eksempel hvis monitoren klarer maks 1024 x 768 men skjermkortet godkjenner mer og du stiller inn etter hva skjermkortet klarer, så blir det kræsj.

Gjør følgende:
Hold nede F8 under oppstart av Windows. Start maskinen i "Safe Mode", da starter man som oftest opp med 800 x 600 i oppløsning. Så kan du gjøre om.
(Gjelder windows forresten, ingen anelse hva man gjør i Mac)

Håper dette var noe til hjelp!”


Premiene
For de ti første vinnerne har vi sikkerhetspakken fra Panda Security, "Global Protection 2009". Den inneholder blant annet brannmur, antivirus, verktøy spyware/styggvare, identitetstyveri, usikker surfing, verktøy mot treg PC og mer. Denne pakken har blitt godt mottatt fra blant annet PCWorld og det svenske datamagasinet Dator. Pakken er levert fra Panda Security/Viro Safe Norge AS

For de to totalt beste innleggene har vi skaffet til veie Dab- og nettradioen Pinell Supersound som vil bli levert til brukerne bak disse innleggene. Både Teknofil og DinSide har gitt denne avanserte radioen gode skussmål.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen