Konkurranse

Vinneren er kåret

I anledning Worldwide Pinhole Photography Day annonserte Akam en fotokonkurranse for forumets medlemmer, hvor førstepremien var en gratis Lightroom-pakke fra Adobe. Det var ikke så mange som valgte å delta til slutt, kanskje fordi de ikke trodde de hadde noen vinnersjangser, men nok bilder til å kåre en vinner kom det da inn. Du kan se alle deltagerbildene her, om du er medlem av forumet vårt.

Vinnerbildet - foto: abraxa
Vinnerbildet - foto: abraxa
Foto: abraxa
Foto: abraxa

Vinneren ble forumbrukeren abraxa, som deltok med to bilder som juryen likte svært godt. Bildene av en gammel og mosegrodd varebil i skogen var stemningsfulle og nesten eventyraktige, og fotografen har her utnyttet pinholebildets karakteristiske uskarphet på en slik måte at det ikke blir en teknisk svakhet, men noe som bidrar til å skape en fin stemning og fortelle en historie. Akams redaksjon, som i konkurransen tjenestegjorde som jury, applauderer og gratulerer fotografen med godt utført arbeid!

Adobe Photoshop Lightroom kommer i posten så snart vi har fått vinnerens fulle navn og adresse.

Foto: Anew
Foto: Anew

På en andreplass, dog upremiert sådan, føler juryen at forumbrukeren Anew hører hjemme. Han bidro med tre pinholebilder hvor han benytter gatelys og andre lyskilder i mørket til å skape bilder med interessante linjer og rom. Også her har fotografen utnyttet det som ofte ses på som pinholeteknikkens svakhet og gjort den til en styrke.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen