Vinneren av konkurranse ble...
Vinneren av konkurranse ble...

Vinneren av en 40" LCD-TV er...

At konkurranser er populære visste vi, men at vi skulle få inn 4301 svar i vår LCD-TV-konkurranse var mer enn forventet. Det viser bare at konkurranser er noe folket vil ha – så det skal vi definitivt fortsette med!

Av de 4301 besvarelsene vi fikk inn hadde 3053 (71 prosent) svart rett på alle spørsmålene. De rette svarene skulle være følgende:

Skjerpings, Audiovisuelt!

Etter mer enn 10 års i denne bransjen burde imidlertid redaksjonen skjønt at spørsmål som involverer "verdens ett-eller-annet" er noe vi bør styre unna. Vi ser at spørsmål 1 ble såpass uklart at vi valgte å utelate svarene på dette spørsmålet i vår kåring av vinneren. Vi lover å skjerpe oss neste gang.

Etter å ha strøket spørsmål nummer én gikk andel rette svar opp til 81 prosent (3504 riktige besvarelser). Så lot vi systemet trekket ut en vilkårlig vinner.

Vant du?

For å se hvem som kan vente seg en Samsung LE40B535 fra MPX.no i posten markerer du området mellom de to klammeparentesene nedenfor:


< Espen Gundersby >


Vi gratulerer!

Det blir flere konkurranser her på Audiovisuelt om ikke lenge. Ved å følge oss på Twitter får du beskjed når vi sparker igang en ny konkurranse.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen