Konkurranse VINN: Undervannskamera fra Canon

VINN: Undervannskamera fra Canon

Badesesongen nærmer seg, og endelig ser det ut til at værgudene har tenkt å være medgjørlige også. Men er det ikke et skår i gleden at du sannsynligvis tar livet av kameraet ditt dersom du tar det med deg ut i de herlige bølgene? Ingen fare, i dagens lørdagskonkurranse kan du vinne et kamera som trives både over og under bølgene. Sand og støv er heller ikke noe problem.

Guide: Akam tar seg vann over hodet

Canon PowerShot D10 ble Akams testvinner da vi for en tid tilbake testet vanntette kompaktkameraer, og vant dermed en velfortjent "best i test", i skarp konkurranse med flere andre gode modeller. D10 er vanntett ned til 10 meters dybde, og kan dermed brukes til moderat dykking, i tillegg til snorkling og bading. Og ikke la deg lure av det noe merkelige utseendet. Takket være D10s optiske design kan dette kameraet ta like gode bilder over vann som under.

Les vår samletest av vanntette kameraer.

Finn priser på Canon PowerShot D10

Ansatte i Mediehuset Tek eller Canon Norge eller deres familier har ikke anledning til å delta. Konkurransen starter lørdag morgen klokken 06:00 og fortsetter til samme tid mandag morgen. Trekning foretas i begynnelsen av påfølgende uke, og vinneren offentliggjøres i en egen artikkel, etter at han/hun er tilskrevet på mail.

10 tips til bedre undervannsbilder

Vi sender en stor takk til Canon, som velvillig har donert dagens premie!

Konkurransen er avsluttet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen