Konkurranse

Vinn underholdningspakke

Alternativ tekst mangler
Disse filmene pluss to spill og en hvit psp kan bli dine

Mange av våre lesere er godt i gang med sommerferien, med herlig sol, deilige badetemperaturer, festivaler eller hyggelige spillkvelder uten bekymring for skole eller jobb dagen derpå. Nå har Kulturo.no og Gamer.no i samarbeid skrapet sammen en solid håndholdt premie som burde sikre en heldig vinner mot kjedelige øyeblikk. I premiesekken vår ligger en lekker hvit PSP, sammen med tre filmer og to spill:

  • Filmen Kung Fu Hustle foregår i Shanghai i 1940, hvor tyven Sing vekker en kamp mellom den fryktede øksegjengen og slumstrøket Pig Sty Alley, hvor det viser seg at flere kung fu-mestere bor.
  • Tae Guk Gi forteller dramaet om to brødre som blir sendt til koreakrigen. Alt nøstes opp når et lik blir identifisert som Lee Jin-Seok. Lee Jin-Seok er i live og liket er brorens.
  • I A Knights Tale utgir en tjener seg for å være sin avdøde ridder og kjemper i hans navn. Tjeneren William starter en kamp for å oppnå drømmen, forandre skjebnen og bli en ridder selv.
  • Ridge Racer på PSP gir oss farten og spenningen serien har blitt kjent for, med både klassiske og nye baner spesialdesignet for PSP. Opp til åtte spillere kan konkurrere samtidig over det trådløse nettverket til PSP.
  • LocoRoco er et humørfyllt plattformspill der du må navigere en levende geléklump gjennom merkverdige landskaper fulle av utfordringer. Du kontrollerer ikke klumpen din direkte - i stedet må du vende på selve kartet slik at han ruller i den retningen du vil.

Hvis du ønsker å bli med i trekningen om denne sommerpakken, må du svare korrekte på følgende tre spørsmål:

Hvem har regisserte filmen A Knights Tale fra 2001?Hva må LocoRocoene flykte fra i PSP-spillet LocoRoco?Hva er ikke sant om Sony PSP?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til og med 12. juli. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Kulturo.no og Gamer.no samme dag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen