Konkurranse

Vinn Panasonic GF3

Denne helgen kan du vinne deg et nytt kamera.

Denne helgen kan du vinne både et systemkamera og en svært liten zoom til det, i vår faste helgekonkurranse. Panasonic GF3 er et svært bra og lite systemkamera som tross størrelsen kan skilte med god bildekvalitet og rask autofokus. Vi har tatt en sniktitt på kameraet da det ble lansert i Roma tidligere i år, og den sniktitten finner du her. Objektivet du kan vinne sammen med dette kameraet, er et 14-42 mm kitobjektiv, men heller ikke det er et hvilket som helst objektiv. Det dreier seg ikke om det vanlige kitobjektivet, men et såkalt pannekakeobjektiv som er mindre enn vanlig, og som i tillegg har både bildestabilisator og motorisert zoom!

Vår artikkel om lanseringen Panasonic GF3 finner du her.

Vil du lese mer om objektivet som følger med, gjør du det i denne artikkelen.

Alt du trenger å gjøre for å vinne kamera og objektiv, er å svare riktig på disse spørsmålene, i tillegg til å bli trukket ut av vår konkurranseserver da.

Finn priser og spesifikasjoner på Panasonic GF3 og 14-42mm pancake-objektivet i prisguiden.

Les Akams sniktitt på Panasonic GF3.

Ansatte i Mediehuset Tek eller Panasonic eller deres familier har ikke anledning til å delta. Konkurransen starter lørdag morgen klokken 04:00 og fortsetter til klokken 12:00 mandagen etter. Trekning foretas i begynnelsen av påfølgende uke, og vinneren offentliggjøres i en egen artikkel, etter at han/hun er tilskrevet på mail.

Vi sender en stor takk til Panasonic som velvillig har donert helgens premie, og som i tillegg vil stille på nettmøte med våre lesere en gang neste måned. Følg med, følg med!

Konkurransen ble avsluttet ma. 24. okt. 12:00.

  1. Hvor kraftig er blitsen på GF3?
  1. Hvor mange megapiksler har GF3?
  1. Pannekakezoomen veier faktisk bare...

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen