Vinn gratisfilmer fra Headweb

Den svenske filmtjenesten Headweb har nylig blitt lansert her i Norge. Her kan du leie filmer for 19-, 29- eller 39 kroner per stykk, eller se en av de over 200 gratisfilmene som tilbys (årgang 1930-1975), på nettet. Lyd- og bildekvalitet er på høyde med en vanlig DVD, og utvalget filmer er også relativt bra.

 

I går publiserte vi en sniktitt av Headweb på Teknofil.no, og i dag starter konkurransen hvor du kan vinne en av 10 kampanjekoder á 200 kroner, samt ett av 10 filmpass (én film), ved å svare på to ganske kjempelette spørsmål:

Spørsmål 1:

 Hvilke to filmer fra 90-tallet topper ”Best Rated”-listen hos Headweb for øyeblikket?

Spørsmål 2:

Hvilken funksjon kunne med fordel vært bedre hos Headweb, ifølge vår sniktitt?

Svarene finner du henholdsvis på Headweb.no og i vår sniktitt. Send en e-post merket med HEADWEB i emnefeltet (viktig!) til konkurranse@teknofil.no med riktig svar. Konkurransen går frem til neste onsdag – 17. februar – klokken 23.59.

Filmpass, altså til én film, gis bort til de fem første og de fem siste respondentene med riktig svar, mens kampanjekodene til en verdi á 200 kroner trekkes tilfeldig blant alle deltakere. (Det er fullt mulig både å vinne kampanjekode og filmpass).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen