Vinn film til poden

Det er jo slett ikke slik at bare godt voksne mennesker liker å se på film. Og ja, vi skal være de første til å innrømme at vi ikke alltid har brydd oss nok om barnefilm. Her kommer vår måte å gjøre bot på:

To heldige vinnere får en tre sesonger av TV-serien
To heldige vinnere får en tre sesonger av TV-serien "Flight 29 Down" eller fire DVD-er med Looney Tunes.

Henger poden foran flatskjermen eller har du småsøsken du nesten ikke kan oppnå kontakt med fordi det går noe enormt spennende på TV? Vel, her har du i alle fall muligheten til å sørge for at de ser på noe skikkelig. Vi gir bort to premier til to heldige vinnere.

Premier

Den første premiepakken inneholder sesong 1,2 og 3 av TV-serien "Flight 29 Down". Den handler om ungdommer som strander på en øde øy, og er godt fortalt "LOST" for de små.

Den andre premiepakken på fire DVD-er inneholder snadder fra Looney Tunes gale univers, blant annet Speedy Gonzales og Snurre Sprett.

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å sende en e-post til tips@kulturo.no og fortelle oss hvem du vil vinne premiepakkene for og hvorfor vedkommende fortjener å vinne innen midnatt søndag. Svarene og vinnerne vil bli publisert her på Kulturo.no mandag kveld.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen