Vinn en Terratec internett-radio

Det skjer mye i Tek-nettet for tiden, og vi har allerede lovet at 2008 skal bli det mest begivenhetsrike året på lenge.

I januar lanserte vi alle nettsidene våre i en ny, felles design – Akam, Amobil, Gamer og Hardware. Målet var å få en mer leservennlig og oversiktlig layout, i en innpakning som sømmer seg for en moderne nettside.

I juni lanserte vi nettverkets nye samleportal Tek.no. Her får du alt stoffet fra nettsidene våre samlet på ett sted. Det vil si mer enn 35 saker til dagen og over 50 tester i måneden. I tillegg finner du egne produktsøk som hjelper deg å velge rett mobil, kamera, m.m.

Fremover er det prisguiden og bruktmarkedet som skal overhales, og vi kan love mange nye og spennende funksjoner på plass til julehandelen starter.

Send inn din idé

Nå vil vi gjerne få noen konkrete innspill fra deg som leser!

Er det noen funksjoner du savner på nettsidene våre? Er det noen nye emner du ønsker at vi skal skrive om? Har du noen tanker om hvordan vi kan gjøre prisguiden eller forumet bedre? Vi er åpne for alle forslag, og lover å gjøre vårt beste for at gode idéer blir satt ut i live.

Send inn dine forslag til tips@tek.no eller skriv dem i forumtråden nedenfor. Alt vil bli lest over og vurdert av oss i redaksjonen. Vi vil også trekke ut to heldige vinnere av følgende premier:

1. premie: Terratec Noxon internettradio for Ipod

2. premie: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2

Konkurransen varer til august, og vi setter stor pris på alle bidrag, store som små. Vi vil ellers benytte anledningen til å ønske alle lesere en fortsatt fin sommer! :)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen