VINN: Adobe Photoshop CS5

Tek-nettverket skal starte opp med ukentlige konkurranser på lørdager, og Akam er først ut. Det vil bli ny konkurranse på Akam hver fjerde lørdag. De andre lørdagene er det de andre redaksjonene sin tur. Konkurransene vil minne en hel del om julekalenderen, med spørsmål som skal besvares og vinnere som skal trekkes.

Men ikke bli for komfortabel, for plutselig kan det dukke opp en konkurranse som krever noe mer – kanskje et bilde for eksempel.

Dagens premie koster minst 7000 kroner i butikken.
Dagens premie koster minst 7000 kroner i butikken.

Men det blir ikke i dag. I dag starter vi med tre spørsmål, og blant de som svarer riktig, trekker vi en vinner som får en fullversjon av Adobe Photoshop CS5. Her er det med andre ord liten innsats og stor premie, så det er bare å sette i gang for å finne svar.

Adobe Photoshop CS5 er proffenes verktøy for bildebehandling. Det har enormt mange muligheter, og verktøyene er laget slik at du selv styrer den kreative prosessen. Profesjonelle fotografer sender inn sine ønsker om funksjoner og muligheter, og Adobe implementerer mange av disse i nye versjoner, slik at programmet tilpasses brukernes behov og ønsker. Det krever litt å komme i gang, men når du lærer det har du et utrolig kraftig verktøy for å gjøre omtrent hva du måtte finne på med bildene dine.

Ansatte i Mediehuset Tek eller  Adobe Norge eller deres familier har ikke anledning til å delta.

  1. Hvilet versonsnummer har Photoshop CS5?
  1. Hvilket av disse programtypene tilbyr ikke Adobe?
  1. Hva er forskjellen på standard og Extended utgave av Photoshop CS5?

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren ble Christian Fagerland. Gratulerer!

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen