Vinn 92 millioner kroner på mobilen

Vinn 92 millioner kroner på mobilen

Det har gått oss hus forbi at Norsk Tipping har lansert en applikasjon som lar deg levere inn Lotto, Viking Lotto, Joker, Tipping, Oddsen, Bomben, Extra og Keno direkte på din egen mobiltelefon. I forbindelse med at det en premiepott på nærmere 100 millioner kroner i Viking Lotto på onsdag 20.mai, benytter vi anledningen til å gi Norsk Tippings mobilapplikasjon litt spalteplass.
Å bli en ”mobilspiller”, som Norsk Tipping kaller det, er heldigvis enkelt som bare det.
Som skapt for Verdal
I motsetning til Norsk Tippings løsning for hjemmelevering av kupongene, som blant annet innebærer at du må bestille en personlig kortleser til PC-en din – som for øvrig tar opp unødig plass på skrivebordet ditt når du finner et egnet sted å oppbevare dingsen – er mobilløsningen både enkel og rask å komme i gang med.
Den store fordelen må være at du slipper å løfte rumpa ut av sofaen for å løpe eller kjøre til nærmeste Tippekommisjonær, dersom du har glemt å levere inn Lotto-kupongen med alle fødselsdagene, og det nærmer seg trekning. Særlig på mindre tettsteder kan det være langt mellom hver kommisjonær, og da er denne løsningen svært praktisk.

(Artikkelen fortsettes.)
Enkel aktivering
Vi gikk inn på nettsidene til Norsk Tipping, og trykket ”Mobilspill”. Der kunne vi enten taste inn vårt mobilnummer for å få tilsendt en link til applikasjonen som måtte lastes ned (minimal datatrafikk forekommer), eller sende en SMS med SPILL til 1960 for å få den samme linken. Vi lastet ned applikasjonen, og tok fatt på aktiveringen. Forutsetningen er at du et spillerkort fra Norsk Tipping fra før, og har registrert ditt mobilnummer.
Selve aktiveringen var særdeles enkel. Alt vi egentlig trengte å gjøre var å taste inn spillekortnummeret (eller eventuelt fødselsnummer), og velge en PIN-kode for å bruke tjenesten. Dette var raskt unnagjort, og vi kunne utforske hva Norsk Tipping kunne tilby via applikasjonen.
Begrensede Lotto-muligheter
Med 150 kroner på saldoen etter en tidligere gevinst, trengte jeg ikke å overføre penger til tippekontoen, men dette kan gjøres hos kommisjonæren eller via et bankkort. Ettersom Viking Lotto-potten har vokst til hele 92 millioner kroner denne onsdagen, var dette spillet mest aktuelt.
Jeg trykket på Viking Lotto-ikonet og fikk frem spillefrist (17.55), mulighet til å velge antall uker (1,5,10 uker), velge Joker (20 kroner), og at kupongprisen var på 40 kroner. Under dukket det opp en remse med tall. Liker du ikke tallene du får utdelt, kan du prøve igjen før du sender inn kupongen.
Men, det store aberet er at du verken kan velge din egen rekke med tall, eller – hold dere fast – spille systemspill. Der kom nedturen, ettersom systemspill er det undertegnede sverger til når det gjelder Lotto og Viking Lotto. Likevel, er du blant dem som kjøper en Lotto-kupong på samme måte som et Flax-lodd (”Én uke Viking Lotto, takk!”), gjør du det aller enklest på mobilen.

(Artikkelen fortsettes.)
Lykke til!
Jeg gikk for én uke med tilfeldige tall, bare for å se at det fungerte, og det gjorde det. Saldoen sank med 40 kroner, og kupongen havnet i ”Mine spill”. Applikasjonen fungerer på de aller fleste mobiler som også har støtte for mobilt internett, så sjansene er store for at også du kan levere inn din Viking Lotto-kupong på mobilen, og være med i trekningen av mange millioner kroner.
I så fall: Lykke til!

(Vi gjør oppmerksom på at linken til Norsk Tipping går via vår samarbeidspartner Nettavisen.)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen