KONKURRANSE: Vinn undervannskamera fra Canon
Konkurranse

Vinn undervannskamera fra Canon

Canons nyeste vanntette modell. Gratis. Høres det bra ut?

I helgekonkurransen denne gangen kan du vinne et Canon Powershot D20, Canons nyeste undervannskamera. Faktisk er det så nytt at det i skrivende stund ennå ikke er å finne i butikkene, så her er det i aller høyeste grad snakk om ferskvare.

Les mer om Canon PowerShot D20

Sommeren nærmer seg, og enten du skal bade i syden eller bli i Norge, er D20 en naturlig følgesvenn. Ikke bare er det vanntett, det er også støtsikkert og holder greie på hvor du - og det - er, takket være den innebygde GPS-enheten. Når du tar bilder med det vil bildene selvsagt merkes med hvor de er tatt, slik at du enkelt og greit kan sjekke senere, når du skal sortere feriebildene dine.

Guide: Akam tar seg vann over hodet

Canon Powershot D20 er som navnet antyder etterfølgeren til Canons suksess D10, og er ennå ikke på markedet. Premien vil dermed bli sendt så snart Canon Norge får inn et eksemplar, sannsynligvis en gang før utgangen av mai. Premiekameraet vil være i gult, slik at det er lett å finne igjen på bunnen når du mister det.

Les vår test Canon PowerShot D10

Alt du trenger å gjøre for at dette skal bli ditt, er å ha råflaks og svare riktig på spørsmålene nedenfor. Konkurransen åpner for deltagelse natt til lørdag, og stenger natt til mandag mandag. Vinneren trekkes så snart som mulig deretter, og vil tilskrives på mail og annonseres i en egen artikkel.

Konkurransen ble avsluttet sø. 06. mai 23:59.

  1. Hvor dro Akam for å ta seg vann over hodet?
  1. Dykkerhuset til D20 er vanntett ned til 40 meter, men hvor dypt kan du gå med D20 uten dette?

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen