Konkurranse
(Bilde: Frydaze)

Vinn og lag ditt eget mobildeksel

Amobil har snart 7000 følgere på Facebook, og feirer med konkurranse.

Amobil.no har i løpet av det siste året fått nesten 3000 nye følgere på våre Facebook-sider. I skrivende stund følger nesten 7000 lesere oss på Facebook.

Frydaze-dekslene finnes til de fleste mobiltelefoner.
Frydaze-dekslene finnes til de fleste mobiltelefoner.

Dette ønsker vi å feire med en konkurranse. Det er ikke et krav at du liker oss på Facebook for å bli med i konkurransen, men noen svarene på spørsmålene finner du på Facebook-sidene. 

Ved å like oss på Facebook vil du få jevnlige oppdateringer om viktige mobil- og nettbrettnyheter, og vi vil tipse deg når vi legger ut nye tester og guider. Vi tipser også om nyheter som vi ikke nødvendigvis rekker å skrive egne saker på. 

Vinn et mobildeksel fra Frydaze.no

Premien er levert av det norske selskapet Frydaze.no, som produserer skreddersydde deksler til mobiltelefoner, nettbrett og PC-er.

Fem heldige vinnere kan designe sitt eget mobildeksel via Frydaze sine nettsider, helt gratis. Tjenesten lar deg laste opp ditt favorittmotiv, og du kan også skrive inn tekst – for eksempel navnet ditt, slik at ingen er i tvil om hvem som eier telefonen. 

Dekslene finnes til et stort utvalg ulike mobiltelefoner, og synes du det er for mye styr å designe selv kan du velge mellom en rekke ferdige design her.

Her kan du lese vår test, og se hvordan det fungerer. 

Svar riktig på tre spørsmål for å bli med i trekningen om ett av de fem dekslene. Konkurransen varer ut torsdag 24. januar, og vinneren blir trukket fredag.

Lik oss på Facebook!

 

 

Konkurransen ble avsluttet to. 24. jan. 23:59.

  1. Hvilken by holder Frydaze til i?
  1. Når startet Amobil.no opp?
  1. Tirsdag 22. januar la vi ut lenke til en Amobil-sak om LG Optimus G Pro på våre Facebook-sider. Hva var de tre siste ordene i innlegget?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen