KONKURRANSE: Vinn fotoryggsekk fra LowePro
Konkurranse
(Bilde: Lowepro / iStock: 000004590846)

Vinn fotoryggsekk fra LowePro

Ut på tur med fotoutstyret i sekken!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Jakten på den perfekte fotobag er like håpløs som jakten på den perfekte ryggsekk. Vi påstår ikke at den er perfekt, men med dagens premie kan du kombinere dem begge i en og samme enhet, som så vidt vi kan se kan være et godt alternativ i begge nisjer.

Denne helgen kan du nemlig vinne en Lowepro Hatchback AW 22L fotoryggsekk i valgfri farge. Du kan velge mellom fargene du ser øverst på siden. En stor takk til FocusNordic, som er norsk importør, for helgens premie!

Lowepro Hatchback AW 22L er nemlig ingen typisk fotoryggsekk. Her finner du en egen boks med fleksible skillevegger som vil kunne tilpasses fotoutstyret ditt, og som har plass til et speilreflekskamera med objektiv, og litt ekstra utstyr som et objektiv eller to, eventuelt en blits, lader og litt annet knask.

For rask men likevel sikker tilgang til fotosakene dine har den en egen åpning i ryggen. Hekt sekken av ene skulderen, sving den rundt, og du kan åpne luken og ta frem kameraet ditt, samtidig som du gjør arbeidsdagen vanskeligere for alle lommetyvene rundt omkring.

I tillegg har du plass til litt vanlig turutstyr også, som nistepakke, en vannflaske og en ekstra genser. Skulle du en dag ha behov for litt ekstra plass i sekken, slipper du å ta ut fotoutstyret del for del. Du kan bare ta ut hele boksen og la den ligge igjen hjemme og vente på neste tur som har foto som tema og mål. Uansett vil bagen også ha plass til et nettbrett eller en liten PC, så du har noe å drive på med på bussen også.

Les også: KLASSIKER: Hvorfor har kameravesken feil størrelse?

Foto: Lowepro

Alt du trenger å gjøre for å vinne dette, er å ha råflaks og svare riktig på spørsmålene nedenfor. Konkurransen åpner for deltagelse natt til lørdag, og stenger natt til mandag. Vinneren trekkes så snart som mulig deretter, og vil tilskrives på mail og annonseres i en egen artikkel.

Les også: TEST: LowePro Messenger 180 AW

Konkurransen ble avsluttet sø. 10. mars 23:59.

  1. Vi har ikke testet dagens premie, men hva syntes vi om Messenger 180 AW da vi testet den?
  1. Hva betyr det når en Lowepro-bag har AW i navnet?
  1. Hvor stort nettbrett eller laptop får du maksimalt plass til i en Hatchback AW 22L?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen