Vin Diesel med dobbel Riddick-action

Ryktene om flere Riddick-filmer har svirret en stund, men først nå ser det ut til at fansens forhåpninger skal innfris.

Dobbelt opp

I et intervju med MTV kan Diesel avsløre at manusarbeidet til den etterlengtede fortsettelsen av sci-fi-eposet allerede er i gang. Forfatteren er ikke overraskende David Twowy, som stod for regi og manus både på "The Chronicles of Riddick" fra 2004 og forgjengeren "Pitch Black" fra 2000.

Vin Diesel fisker frem solbrillene for en ny runde action.
Vin Diesel fisker frem solbrillene for en ny runde action.

Selv om film nummer to ikke ble den pengemaskinen man hadde håpet på, har både Diesel og Twowy stor tro på konseptet. Faktisk så stor at de planlegger hele to oppfølgere, som trolig vil bli spilt inn samtidig. Imidlertid kan det gå en stund før vi ser noe til filmene, for denne gangen skal det gjøres rett.

- Alle vet at jeg elsker Riddick-karakteren, og jeg jobber alltid med den. Det tar fem år å lage en ny film simpelthen fordi David Twowy og jeg er så perfeksjonistiske, sa Diesel til MTV. Noe offisiell informasjon om innspillingstidspunkt eller premiere foreligger ikke.

Eposet handler i korte trekk om Richard B. Riddick og hans kamp mot det mektige og onde Necromonger-imperiet, som forsøker å utrydde eller konvertere alle mennesker i jakten på fullstendig herredømme i universet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen