Ville du brukt 800 000 på denne?
Teknofil

Ville du brukt 800 000 på denne?

Ny luksustelefon med to SIM-kort, gull og safir.

Den sveitsiske produsenten av luksustelefoner Goldvish har nå kommet med sitt siste tilskudd til de rike og berømte. Telefonen har fått navnet Equilibrium og vil koste fra omlag 54 000 til absurde 864 500 kroner. Hvorfor gjør den dette?

Jo fordi Goldvish har utstyrt telefonene med en safiroverflate som skal beskytte skjermen. I tillegg kommer Equilibrium i en utforming av enten titan, høykvalitets aluminium, 18 karat gull eller platina.

Noe som er verdt å merke seg er at telefonen også har mulighet for bruk av to SIM-kort samtidig. Dette skal ifølge Goldvish gjøre at brukeren enkelt kan bruke telefonen både privat og på jobb. Brukerene kan også velge å ha et SIM-kort de bruker hjemme, og et de kan bruke i utlandet for å unngå høye ringe- og datatrafikkpriser. Vi vil dog tro at hvis du har råd til en slik telefon er ringepriser det siste du tenker på.

Stor størrelse, lite teknologi

Videre har telefonen en 2,4 tommer LCD-skjerm med en oppløsning på 240 x 320 piksler, 8 GB lagringsplass, Bluetooth og et kamera uten at vi får oppgitt hvor stort dette er. Telefonen veier hele 185 gram som er hele 21 gram mer enn en av de største mobiltelefonene på markedet i dag, HTCs Desire HD.

Equilibrium er faktisk like lang som HTCen, og en del tykkere, men mulighetene er nok ikke nærheten. Dette er altså snakk om en meget stor mobiltelefon. Det blir selvsagt feil å sammenligne disse to mobiltelefonene, men Desire HD gir en god referanse på hvor stor denne superdyre luksustelefonen egentlig er. Teknologimessig har den dog tilsynelatende lite å komme med.

(Kilde: goldvish.com, gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen