Vil lage mer Clerks

Selv om Kevin Smith skal ut i rommet, så skal han ifølge nettstedet Filmz.dk, også ha et ønske om å bringe Dante og Randall tilbake til det store lerretet i enda en "Clerks"-film. "Clerks" var nemlig regissørens første film og senest i 2006 laget han en oppfølger til suksessfilmen, som igjen klarte å ta publikum med storm.

Gjensyn med Dante og Randall

I et intervju med Skewed and Reviewed omkring hans siste film "Zack and Miri Make a Porno", uttaler han at han ennå ikke er helt klar til å legge de to ekspeditørene på hyllen.

- Når jeg kommer i 40-årene, så kan det godt hende at jeg får lyst til å besøke Dante og Randall for å se hva de holder på med, sier Smith, som for tiden er 38 år gammel.

Det ser ikke ut til at Jay og Silent Bob vil vende tilbake til det store lerretet.
Det ser ikke ut til at Jay og Silent Bob vil vende tilbake til det store lerretet.


Ikke mer Jay og Silent Bob

Det ser dog dessverre ikke ut til at vi vil få noe gjensyn med de to narkomane, og senere rehabiliterte, kompisene Jay og Silent Bob. Smith tror ikke disse karakterene noen gang vil dukke opp på film igjen.

- Jeg tviler på Jay og Bob. Jeg er 38 nå, og det er ikke lenger så søtt å ha en baseball caps på seg bakfrem. Dessuten ville jeg bli nødt til å komme i form for å spille Bob, og det ville bare være ynkelig. Jason ligner heller ikke den gatetyv-aktige dealeren lenger, nå som han er voksen, sier Smith.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen