Vil lage gjennomsiktig tastatur og mus

Gjennomsiktig tastatur og mus søker lykken

Spennende prosjekt med flertrykksteknologi.

I filmer med handling i fremtiden ser vi ofte at elektroniske duppedingser er gjennomsiktige. Nå banker fremtiden på døra gjennom et spennende prosjekt på Kickstarter.com.

På Kickstarter har Giddings Product Development annonsert to produkter – et tastatur og ei mus – som er gjennomsiktige og lagd av herdet kvalitetsglass. Produktene har et fundament av metall og kjører på oppladbare litium-polymer-batterier.

Open source

Selv om produktene er gjennomsiktige, kan de fungere som vanlige trykkbaserte enheter med flertrykksfunksjonalitet, men uten berøringsmessig feedback som ved vanlige enheter.

Produktene kjører på open source-programvare – noe som innebærer at enhver person med litt teknisk innsikt kan skreddersy hvordan han eller hun vil at tastaturet og musen skal fungere.


Brukere vil i tillegg få muligheten til å dele programvaren på nett, slik at de kan hjelpe hverandre til å få musen og tastaturet til å virke bedre i tråd med egne preferanser.

Besøk prosjektet

Ta gjerne en tur innom Kickstarter.com og sjekk ut prosjektet på egen hånd.

I skrivende stund har Giddings Product Development fått inn 51 486 av totalt 50 000 etterspurte dollar fra 210 velgjørere. Det er over 30 dager igjen, noe som lover godt for finansieringen av prosjektet.

Den transparente musa får en veiledende pris fra 150 dollar (litt under 900 kroner), mens tastaturet kommer på 250 dollar (om lag 1500 kroner). Ved kjøp sammen koster de 350 dollar, litt over 2000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen