Vil heller ha iPad

Apples iPad - nettbrettet som fikk tusener av amerikanere til å stå i kø tidligere i år - ennå ikke er å få tak på her på berget. Joda, du kan selvfølgelig betale overpris for et importert eksemplar (eller ta inn i landet selv), men for de fleste er det uaktuelt å punge ut med såpass mye penger for en slik dings.

Les også: Slik er iPad etter tre uker

Men i det o'store utlandet, nærmere bestemt i Amerikas forente stater, er det fullt mulig å sikre seg en iPad uten å måtte leve på tørre kjeks resten av måneden. Og i en undersøkelse publisert på nettstedet Retrevo, der over ett tusen amerikanere ble spurt, dukket det opp noen interessante resultater.

4 av 5 vil heller ha iPad
For de som har tenkt å kjøpe seg ny og lett maskinvare er det nokså liten tvil - hele 78% er mer interessert i å anskaffe seg en iPad enn en minibærbar (netbook).Men iPads faktiske dominans er likevel ikke så stor som dette gir inntrykk av. For av de som gikk med planer om å kjøpe seg en minibærbar da iPad ble annonsert i Apples sedvanlige januar-jippo, og bestemte seg for å vente, endte likevel brorparten opp med en netbook.

Vanlige bærbare fremdeles mest populært
I kampen mellom minibærbare og vanlige bærbare er det sistnevnte fremdeles mest populært, med 65% markedsandel. For de som heller foretrakk minibærbare var det hovedsaklig størrelse og vekt som var grunnen til at de gikk for dette, men pris og batterilevetid var også viktig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen