Vil ha vekk Internet Explorer

Først klarte Eolas Microsoft og få hele 3.8 milliarder fra Microsoft, deretter tvang de dem til å gjøre massive endringer i Internet Explorer. Og nå ønsker de at Internet Explorer blir fjernet og tilintelgjort.

Det var i august at Eolas fikk gjennomslag for at Microsoft har brukt deres teknologi i utviklingen av Internet Explorer og intigreringen med Windows. Dette førte til at Microsoft måtte betale 3.8 milliarder til Eolas og University Of California.

Universitetet har vært med i utviklingen av rutinene som gjør det mulig for Internet Explorer å åpne tredjeparts programmer som Macromedia Flash og Acrobat Reader filer.

På mandag leverte Eolas inn et nytt søksmål. Denne gangen forlangte de at Microsoft skulle fjerne støtten for direkte åpning av tredjeparts programmer, dette fikk dem frist ut året på å fikse. Resultatet har blitt en oppdatering som blir lagt ut i dag.

Dette er noe som Eolas ikke har sett seg fornøyd med og krever nå at Microsoft enten fjerner nettleseren eller omskriver den helt. Hvis de får gjennomslag for dette vil Microsoft enten skrive om hele kildekoden til Internet Explorer, noe som fører til at de i mellomtiden ikke kan bundle Internet Explorer sammen med Windows.

Kilde: News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen