Vil ha mobilspill-idéer

Nvidia arrangerer nå en internasjonal konkurranse for utvikling av 3D-spill for mobiltelefoner og andre håndholdte enheter. The International Mobile Gaming Awards skal være den eneste i sitt slag, og Nvidia oppmuntrer både profesjonelle og andre til å delta med sine mobilspill-idéer.

Nvidia er nok mest kjent som produsent av skjermkort til datamaskinen. Gode spill krever gode skjermkort og selskapet retter nå fokuset mot mobilbransjen hvor spillene blir stadig mer avanserte. Nvidia har nemlig store planer om å selge grafikkprosessorene sine til mobilprodusentene.

- Markedet for mobilspill er fremdeles i startgropen, men etter hvert som teknologien utvikler seg tror vi markedet vil følge etter og ønske seg stadig mer avanserte og innholdsrike spill. Dette sier nestformann i Nvidias markedsføringsavdeling, David Roman.

Idéen din kan bli virkelighet
Hvis du er interessert i å være med kan du sende inn forslaget ditt via hjemmesiden til konkurransen. Fristen for å sende inn bidrag er september i år, og samme måned vil en jury samles og kåre de 20 beste bidragene. De heldige vil da motta støtte for å kunne lage en demo av spillet sitt.

I februar vil juryen samles igjen for å kåre en endelig vinner. Dette vil skje på 3GSM World Congress i Barcelona. Vinneren vil få en kontrakt som sikrer både markedsføring og utgivelse av spillet.

Du kan sende inn offisielle bidrag til konkurransen fra og med 4. juli da portalen åpner.

(Kilde: Nvidia, IMGAwards, ITAvisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen