Vil ha kjendisvarsel på SMS

Er du glad i kjendiser, kan det bli en enkel oppgave å finne ut hvilke berømtheter som befinner seg på årets Quart-festival, som går av stabelen den første uken i juli.

En ny SMS-tjeneste skal nemlig gi deg informasjon om hvor ulike kjendiser opbserveres på festivalområdet.

- Systemet går i korte trekk ut på at brukere som observerer en kjent person varsler en sentral. Sentralen videresender varselet i form av en SMS til alle registrerte brukere. Dermed vet brukerne hvor de skal gå om de vil treffe en kjendis, forklarer Arnstein Jeppestøl, som står bak tjenesten, til avisen Fædrelandsvennen.

Jeppestøl ser ikke noe galt i å lansere en tjenetse som gjør at alle som ønsker det kan få vite hvor besøkende kjendiser oppholder seg til enhver tid. Han bedyrer at han har snakket med en advokat om saken.

Konklusjonen til Jeppestøl er at kjendiser må finne seg i at tjenesten eksisterer, så lenge de velger å vise seg offentlig.

Skuespiller Axel Hennie er langt i fra enig. Han peker på at ikke alle har valgt å bli kjendiser, og ber om at folk må vise respekt for medmennesker.

- Jeg ønsker meg en paparazzi-varsling hvor intelligente mennesker kan innrapportere plageånder, så kan de andre ukule folka bruke denne kjendisvarslingen, sier Hennie til Fædrelandsvennen.

(Kilder: VG, Fædrelandsvennen)

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen